Sagrada Construct
B-dul Nicolae Titulescu nr. 14, ap. 48, Cluj-Napoca, jud. Cluj
Fax: 0378/ 109.071
E-mail: office@sagradaconstruct.ro

NOUA GENERA?IE DE APARATE DE MARCAT ELECTRONICE FISCALE-JURNAL ELECTRONIC

ATHLOS V WS / FMC EPSON TMT 810

COMUNICARE DIRECTA CU BROWSERE WEB

Aceste solutii inteligente,proiectate sa functioneze eficient cu orice aplicatie POS, se evidentiaza prin existenta unui WEB SERVER si a unui FTP SERVER, cu ajutorul carora, accesul la resursele aparatului de marcat fiscal cat si comenzile catre acesta se vor face mai rapid si mai usor ca oricand , putand fi integrat in sisteme de vanzare de la cele mai simple la cele mai complexe, satisfacand cele mai exigente cerinte de functionalitate si securitate. Protocoale de aplicatii precum: HTTP, HTTPS, FTP, SMTP, NetBIOS si altele sunt folosite de acest nou concept, oferindu-i statutul de leader in aceasta clasa, iar pentru dezvoltatorii de software oferindu-le cele mai simple, moderne si securizate unelte pentru integrarea acestuia in sistemele de vanzare si gestiune proprii.

MOBILITATE

Echipamentele noastre ofera posibilitatea realizarii de puncte de vânzare mobile. Tablete, telefoane inteligente si alte dispozitive mobile, integrate cu echipamentele IT existente, pot fi utilizate de retaileri pentru a-si îmbunatati procesul de vânzare. Dispozitive mobile pot fi utilizate si de catre clienti pentru a face comenzi, astfel relatia dintre vânzator si client trecand la un alt nivel al evolutiei.

INTRETINERE SIMPLA

Configurarea si parametrizarea conform necesitatilor clientilor sau solicitarilor legislative, se face cu ajutorul unui dispozitiv conectat la internet sau la reteaua locala (dupa caz) si cu ajutorul oricarui browser de internet (Internet Explorer, Chrome, Mozila etc) se acceseaza pagina aparatului de marcat fiscal unde se pot efectua modificarlie tuturor parametrilor. Monitorizarea aparatelor de marcat fiscale, aflate intr-un sistem complex de vanzare (lanturi de magazine,magazine cu multe case de marcat etc) se poate face, la fel de usor, folosind anumite facilitati ale echipamentului (fisiere XML cu statusul casei, WEB Service, AJAX scripts si altele) .

CONTROL PERIFERICE

Conectarea cu perifericele (tastaturi, afisaje clienti, cititoare de coduri de bara, cantare, boxe etc) se efectueaza printr-o diversitate de porturile de comunicatie: 2 x RS232, 1 X microUSB, 2 x PS2, 1 x LAN, 1 x audio (casa putand fi conectata la un server media), 1 x SD Card, 1 x sertar, bluetooth (optional).

EXPERIENTA DIFERENTIATA

Functii diverse care fac diferentierea fata de alte aparate de marcat electronice fiscale :
  • Server media
  • Transmiterea mailuri-lor cu rapoartele Z ,la diverse adrese
  • Print Server
  • Tastatura virtuala (pe oricare Browser de Internet)
  • Imprimanta multiple utilizari (pentru bonuri fiscale, pentru comenzi, imprimanta de bucatarie, etc)
  • Firewall (blacklist, whitelist)
  • FTP Server
  • DIVERSITATE

    Pentru distribuitorii de echipamente fiscale cat si pentru societatile ce asigura mentenata acestora, Accord Electronics pune la dispozitia aceastora doua produse care folosesc acelasi Kit fiscal dar care echipeza mecanisme de imprimare diferite. Unul se bazeaza pe imprimanta POS, Epson TM T 810, special conceputa pentru producatorii de module fiscale. Aceasta este o imprimanta termica, compacta, cu o singura statie de tiparire, rapida(150mm/sec) flexibila si usor de folosit. Celalalt echipament este produs propriu, cu un design atragator, cu aceleasi performante, care foloseste un mecanism de tiparire mai simplu(imprimanta Seiko, 57mm, termica). In felul acesta, s-a dorit satisfacerea, din punct de vedere al costurilor de achizitionare si intretinere, a unei game diversificate de clienti.