Sagrada Construct
B-dul Nicolae Titulescu nr. 14, ap. 48, Cluj-Napoca, jud. Cluj
Fax: 0378/ 109.071
E-mail: office@sagradaconstruct.ro

Despre noi

Avem o vasta experienta acumulata in cei peste 10 ani de experienta in domeniul instalatiilor si vanzarii caselor de marcat electronice fiscale, respectiv a sistemelor de vanzare si gestiune pentru magazine, restaurante, hoteluri, precum si o varietate larga de cantare electronice.

SAGRADA CONSTRUCT, firma infiintata in anul 1997, va ofera urmatoarele servicii:

A. Departamentul de instalatii:

- consultanta si proiectare in alegerea solutiilor optime de incalzire centrala, executie de instalatii de incalzire si sanitare, service pentru centrale termice si comercializare de centrale termice, fiind autorizati ISCIR pentru:

  1. punere in functiune, service si reparare, montare/ instalare si verificari tehnice periodice si autorizarea functionarii aparatelor consumatoare de combustibili gazosi de tipul: Cazane si convectoare cu puteri pana la 300 kW, conform PT A1;

  2. instalarea/montarea/ punerea in functiune/ service si repararea cazanelor de apa calda P ≤ 5000 kW, conform PT C9

SAGRADA CONSTRUCT asigura, prin echipele de instalatori si inginerii sai, un pachet complet de servicii care sa conduca la obtinerea unor instalatii de incalzire performante si cit mai apropiate de dorintele clientilor sai. Noi avem o relatie cu clientul indelungata, datorita serviciilor de intretinere si service autorizat oferite de firma noastra.

De asemenea, urmarind evolutia globala de orientare spre surse de energii verzi, ecologice, ne-am orientat si noi spre instalatiile de incalzire folosind energia solara, energia eoliana si energia inmagazinata in pamant si apa freatica. Astfel oferim solutii moderne pentru instalatii 'verzi' cum ar fi panouri solare, celule fotovoltaice, pompe de caldura.

Noi facem instalatiile sa functioneze. Stam oricand la dispozitia clientilor nostri cu sugestii si solutii moderne si eficiente.

B. Departamentul case de marcat electronice fiscale si solutii software pentru magazine:

Activitatile prestate de acest departament sunt urmatoarele:

  • Vanzare si service pentru casele de marcat fiscale si cantare electronice
  • Vanzare si service de imprimante fiscale si cititoare de coduri de bara
  • Vanzare si service pentru aparate fiscale pentru taximetrie
  • Aplicatii de vanzare si gestiune cantitativ-valorica pentru magazine, restaurante, hoteluri
  • Consultanta in alegerea echipamentelor necesare si evaluarea aplicatiilor in functie de necesitatile clientului (marimea magazinului, numarul de clienti etc.)
  • Instruirea personalului pentru insusirea aplicatiilor
  • Activitati de vanzare si service in judetele Cluj ,Bistrita Nasaud, Salaj, Alba
  • Consumabile pentru toate tipurile de case de marcat si cantare cu eticheta

Pe langa aceste activitati, departamentul nostru detine avizul Biroului Roman de Metrologie Legala in activitati de montare si reparare de mijloace de masurare pentru taximetre.

Echipa Sagrada Construct