Sagrada Construct
B-dul Nicolae Titulescu nr. 14, ap. 48, Cluj-Napoca, jud. Cluj
Fax: 0378/ 109.071
E-mail: office@sagradaconstruct.ro

Instalatii si centrale termice

Departamentul Instalatii

SAGRADA CONSTRUCT, firma infintata in anul 1997, va ofera servicii de consultanta si proiectare in alegerea solutiilor optime de incalzire centrala, executie de instalatii de incalzire si sanitare, service pentru centrale termice si comercializare de centrale termice, fiind autorizati ISCIR pentru:

  • Punere in functiune, service si reparare, montare/ instalare si verificari tehnice periodice si autorizarea functionarii aparatelor consumatoare de combustibili gazosi de tipul: Cazane si convectoare cu puteri pana la 300 kW, conform PT A1
  • Instalarea/montarea/ punerea in functiune/ service si repararea cazanelor de apa calda P ≤ 5000 kW, conform PT C9

Avem o vasta experienta acumulata in cei peste 10 ani de experienta in domeniul instalatiilor de incalzire si nu numai, oferindu-va instalatii de calitate si garantate.

Asiguram solutia tehnica pentru lucrari de montaj, punere in functiune si service, pentru echipamente si instalatii termice. Realizam instalatii complete de incalzire cu radiatoare si prin pardoseala, alte lucrari specifice.

Suntem dealeri autorizati si asiguram service autorizat pentru centrale si cazane termice VIESSMANN, AMISA, MISA, KOBER, convectoare FEG KONVECTOR si LAMPARD BUDAFOKI. Asiguram pentru centralele termice: Punere in Functiune (PIF) si verificare tehnica periodica (VTP), cat si autorizarea de functionare ISCIR pentru echipamente sub incidenta ISCIR, si a service-ului in perioada de garantie.

SAGRADA CONSTRUCT asigura, prin echipele de instalatori si inginerii sai, un pachet complet de servicii care sa conduca la obtinerea unor instalatii de incalzire performante si cit mai apropiate de dorintele clientilor sai. Noi avem o relatie cu clientul indelungata, datorita serviciilor de intretinere si service autorizat oferite de firma noastra.

De asemenea, urmarind evolutia globala de orientare spre surse de energii verzi, ecologice, ne-am orientat si noi spre instalatiile de incalzire folosind energia solara, energia eoliana si energia inmagazinata in pamant si apa freatica. Astfel oferim solutii moderne pentru instalatii 'verzi' cum ar fi panouri solare, celule fotovoltaice, pompe de caldura.

Noi facem instalatiile sa functioneze. Stam oricand la dispozitia clientilor nostri cu sugestii si solutii moderne si eficiente.

Echipa Sagrada Construct

Produse Motan

Motan Optimus MT Motan Plus MT Motan Max Optimus

Produse Viessman

Vitocell-V 100 Vitocell-W 100 Vitocrossal 300 Vitodens 300 Vitodens 333
Vitogas 050 Vitoplex 100 PV1 Vitopend 100 Vitopend 200 Vitopend 222